Заключителна пресконференция

ПОКАНА

ЗА УЧАСТИЕ В ЗАКЛЮЧИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПО ПОВОД ПРИКЛЮЧВАНЕ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ „IMPLEMENTING SOCIAL ENTREPRENEURSHIP TRAINING PROGRAMME – THE SWISS EXPERTISE“ НА ФОНДАЦИЯ „SOS ПРЕДПРИЕМАЧИ”

Фондация „SOS Предприемачи” – бенефициент по проекта, в партньорство с швейцарската фондация SEIF, има удоволствието да Ви покани на заключителна пресконференция, която ще се проведе на 16 декември 2014 г., Вторник, от 10.30 часа в хотел BEST WESTERN PLUS CityHotel, на адрес гр. София, ул. „Стара планина“ 6.

В рамките на проект „IMPLEMENTING SOCIAL ENTREPRENEURSHIP TRAINING PROGRAMME – THE SWISS EXPERTISE“, съфинансиран по Договор PF 012-031/28.02.2014 г. от Българо-Швейцарската програма за сътрудничество чрез „Фонд за партньорство и експертна помощ”. По време на пресконференцията ще бъдат отчетени основните дейности по проекта, а именно: дейности по обмяна на опит и ноу-хау между партньорите, като освен адаптиране на швейцарската обучителна програма, по проекта се разработи и уеб базирана E-learning платформа и мобилно приложение за реализация и провеждане на двата основни в програмата курса онлайн. Двата инструмента – платформа и приложение, ще се използват и от двамата партньора, което ще допринесе за укрепването на техническия и административен капацитет на организациите и тяхното развитие. В резултата на проекта са проведени много онлайн срещи между ФОНДАЦИЯ „SOS ПРЕДПРИЕМАЧИ” И ФОНДАЦИЯ SEIF; изведена е основна структура, методика и материали по двата курса от обучителната програма по предприемачество; проведена е кръгла маса и една публична лекция, на които присъстваха представители на екипа на фондация SEIF; проведени са интервюта с водещи в страната медии, с което е дадена публичност на проектната инициатива и цели.

Участници в пресконференцията:
+ Веселина Купенова, Председател на Съвета на Фондация „SOS Предприемачи”
+ Екипът по управление на проекта
Ще Ви очакваме!

ЗА КОНТАКТ И ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ПРИСЪСТВИЕ:
Веселина Купенова – Председател на Съвета на Фондацията,
Фондация „SOS Предприемачи”
гр. София, бул. „Н. Й. Вапцаров“ № 53 А,
Tel.:+ 359 2 465 33 55; Mob. tel.: + 359 885 108 572
E-mail: info@sos-predpriemachi.com ; Web: http://www.sos-predpriemachi.com