Съвременни форми на финансов инженеринг в подкрепа на социалното предприемачество ще бъдат представени в семинар на 26 октомври

Във връзка с изпълнението на проект КАПИТАЛ С КАУЗА, финансиран по Програма Европа 2016 на Столична Община, изпълняван от Фондация SOS Предприемачи в партньорство с Район Красно село, имаме удоволствието да Ви поканим да вземете участие в предвидения семинар „СЪВРЕМЕННИТЕ ФОРМИ НА ФИНАНСОВ ИНЖЕНЕРИНГ ЗА РАЗВИТИЕ И НАСЪРЧАВАНЕ НА СОЦИАЛНОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО”, който ще се проведе на 26 Октомври, 2016 г. от 09.30 ч. до 16.30 ч., в гр. София, бул. „Н. Й. Вапцаров“ №53 A, EAST PARK Trade Center, Зала 1-ви етаж.

В първата част от събитието ще Ви запознаем с някои нови и интересни форми на финансов инженеринг насочени към устойчивото развиване на социални инициативи и предприятия, като имаме потвърждение за участие от представители на МТСП. Следобед ще проведем коучинг и брейнсторминг сесия с д-р Антонина Кардашева за да изведем идеи за формирането на пилотна програма за развитие и насърчаване на социалното предприемачество на местно ниво в Столична община. Предварителната програма можете да видите тук.

Събитието е достъпно без такса, но с предварителна РЕГИСТРАЦИЯ!

register_button

 

Project_logo-SOS

logo-pr-evropa